Home Tele2

Tele2

Je bent op zoek naar de goedkoopste aanbieders van sim only abonnementen? Juist, dan kan Tele2 niet ontbreken. Tele2 is één van de goedkoopste dan wel niet de goedkoopste aanbieder van sim only abonnementen. Wij van Goedkoopstesimonly.com willen dan ook dat je kunt profiteren van de aanbiedingen van Tele2 die wij jou kunnen aanbieden. Tele2 is namelijk niet alleen goedkoop, maar ook nog eens qua kwaliteit één van de besten. Het is niet voor niks dat zelfs de overheid en tal van financiele instellingen gebruik maken van Tele2.

Je belt bij Tele2 ontzettend goedkoop en dat niet alleen voor de belminuten, maar ook als je internet op je mobiel wilt hebben. Tevens heb je doordat Tele2 haar eigen netwerk in beheer heeft een hoge uptime en zal je weinig last hebben van storingen. Tele2 heeft onmens veel geïnvesteerd in het netwerk dat in 2005 overgenomen werd van Versatel. Destijds was dat al een aardige aanbieder, maar nu met Tele2 aan het roer een geduchte prijsvechter op de mobiele telefoniemarkt.

Goedkoopste Tele2 sim only


Over Tele2

Nu zal je denken; er zijn grotere aanbieders in de telefonie. Klopt dat is waar, maar achter Tele2 schuilt een enorme organisatie. Het moederbedrijf is het Zweedse Investment AB Kinnevik. Een prijsvechter in verschillende branches en groot geworden door het staalbedrijf “Fagersta”. Doordat je nu weet dat er een hele grote organisatie achter kan je wel nagaan dat Tele2 ook in de toekomst de prijsvechter blijft en je hierdoor nog jaren kan genieten van een goedkoop en kwalitatief goed telefoon abonnement. Wacht niet langer en bestel direct het sim only abonnement dat bij je past.