Home Onbeperkt internet

Onbeperkt internet

Als je op zoek gaat naar een sim only met internet abonnement dan is het aan te raden om goed uit te zoeken welke databundels beschikbaar zijn. Er zijn veel providers die hoge tarieven rekenen voor het internetgebruik dat buiten de bundel valt. Onbeperkt internet is nog steeds niet standaard maar er zijn gelukkig sim only providers die onbeperkt internet aanbieden. Het gaat dan in feite om een databundel met een limiet. Als de limiet bereikt is wordt de snelheid verlaagd naar 64 kbps of internet is niet meer mogelijk. Het is dan niet mogelijk om extra kosten te maken als het om het dataverbruik gaat.

Als je niet wilt betalen voor internetgebruik buiten-de-bundel dan is het verstandig om een sim only te kiezen bij een van de onderstaande providers. Op basis van een goede vergelijking van de sim only abonnementen kun je bepalen welke sim only met internet voor jou het beste is. Vergelijk direct meer dan 470 abonnementen in de onafhankelijke vergelijker:

Vergelijk sim only internetLet op: kijk niet alleen naar de prijs maar ook naar de voorwaarden van het abonnement. Er zijn bijvoorbeeld aanbieders die snel internet aanbieden tot 1 GB maar daarna moet je extra betalen voor iedere MB die je verbruikt. Dit kan een zogenoemde “bill-shock” veroorzaken; je schrikt van de hoge telefoonrekening. Er zijn ook aanbieders die snel internet aanbieden tot 1 GB en daarna de snelheid naar 64 kbps verminderen zonder extra kosten. Om de beste keuze te maken is het belangrijk om te bepalen wat je nodig hebt en welk abonnement het beste bij je past.

Aanbiedingen

Veel providers van een simonly met internet hebben aanbiedingen. Allemaal proberen ze je over te halen om klant te worden en er komen ook steeds meer providers bij. Dit houdt in dat de markt voor simonly met internet continu in beweging is en de prijzen van belbundels steeds lager worden. Het is voor iedereen verstandig om de simonly aanbiedingen op deze pagina goed in de gaten te houden want elke provider heeft geregeld acties om potentiële klanten over te kunnen halen het abonnement bij hen te bestellen.

Looptijden abonnementen

Een simonly met internet is verkrijgbaar met verschillende looptijden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een abonnement dat per maand opzegbaar is maar een 1 of 2-jarig abonnement is ook mogelijk. De meeste mensen kiezen voor een 1-jarig abonnement maar een 2-jarig abonnement wordt ook nog steeds vaak afgesloten. Hoe langer het abonnement loopt, hoe lager het maandelijkse tarief van de simonly.

Waarom sim only met onbeperkt internet?

Het is een aanrader om voor een simonly met internet te kiezen als je maandelijks niet te veel geld kwijt wilt zijn aan internet op de smartphone. Het uitvoeren van een goede vergelijking van de simonly abonnementen met internet is één van de belangrijkste dingen die je moet doen als je op zoek gaat naar een goedkoop internet abonnement voor de smartphone.