Home Simpel

Simpel

Simpel is één van de goedkoopste sim only aanbieders van Nederland. Bij Simpel kan je het zo duur maken als jezelf wilt, maar voor 2,5 per minuut heb je al een abonnement. Je kan abonnementen afsluiten per 100 minuten en daarbij kiezen of je er smsjes of een internetbundel bij wilt hebben. Ook heeft Simpel verschillende voordeelbundels waaruit je kan kiezen. Zou je gaan voor Simpel, houd het dan ook simpel en stel zelf een limiet in bij MijnSimpel. Zo weet je hoeveel je iedere maand kwijt bent. Kies nu het abonnement dat bij je past en vraag het aan. Er wordt geen kredietcheck gedaan dus iedereen die 18 jaar of ouder is en een bankrekening in Nederland heeft kan een sim only abonnement afsluiten bij Simpel.

Goedkoopste Simpel sim only


Voordelen van Simpel sim only abonnement

Je kan een belplafond instellen vanaf 10 euro per maand en krijgt een informatieve sms wanneer 90% is verbeld. Het belplafond blijft aanpasbaar en kan na het bereiken verhoogd worden. De kosten buiten de bundel vallen ook mee 0,31 per minuut. Zou je dus de belbundel overschrijden hoef je je niet direct zorgen te maken. Simpel maakt gebruik van het T-Mobile netwerk waardoor je ook nog eens op één van de topnetwerken telefoneert.

Over Simpel

Sinds 2007 is Simpel als aanbieder op de telecommarkt verschenen. Destijds maakten zij gebruik van het KPN netwerk, maar na de overname van T-Mobile in 2010 is Simpel naar het T-Mobile netwerk gegaan. Simpel richt zich momenteel alleen op sim only abonnementen en houd de prijs laag. Dit kan omdat Simpel niet zoals de meeste fysieke winkels hebben, maar alleen een kantoor met zo’n 50 werknemers. Het kantoor is gevestigd in Driebruggen en statutair is Simpel gevestigd in Den Haag. Simpel heeft veel bekendheid gekregen door de vele reclamespotjes, iedereen houdt van Simpel en is het hoofdsponsor van FC Utrecht en Vitesse geweest. Simpel is marketingtechnisch perfect bezig. Ze houden de kosten laag en kunnen goedkope sim only abonnementen aanbieden.